Sponsor de tennisvereniging gratis via Sponsorkliks

12 maart 2019

Wilt u onze tennisvereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat u voortaan uw online aankopen doet via onze website. Voor u een kleine moeite en voor de vereniging directe inkomsten. Stelt u zich eens voor wanneer al onze leden dit zouden doen. Vertel dit daarom door aan andere mensen die onze vereniging een warm hart toedragen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. De aangesloten webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie stort SponsorKliks op de bankrekening van onze vereniging. Of u nou rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, u betaalt gewoon hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteren wij als vereniging hier direct van! Een kleine opsomming van een aantal webwinkels die mee doen met deze actie:

• Bol.com
  • Coolblue
  • Wehkamp
  • Mediamarkt
  • Hema
  • Avantisport
  • Jumbo
  • Gaastra
  • Protest
  • Philips
  • Decathlon
  • Aktiesport
  • Tennis-Geest
  • Ritel.nl
  • etc.
Ga naar de website van Sponsorkliks, kies voor Tennisclub Waarde en doe vervolgens uw bestelling.

Alle beetjes helpen. U helpt toch ook?

T.C. Waarde

Kerkweg 48A