Hoe ga je als barvrijwilliger om met het schenken van alcohol?

15 maart 2019

Beste barvrijwilliger,

We willen jou bedanken dat je tijd wilt steken in het draaien van bardiensten voor onze vereniging. Hartstikke goed en belangrijk werk!

Toch komt daar nog wat bij kijken. Het is van groot belang dat jongeren onder de 18 jaar absoluut geen alcohol kunnen verkrijgen in ons clubhuis. Ook willen we alcoholmisbruik en rijden onder invloed voorkomen.

Als barvrijwilliger willen we er zeker van zijn dat je op een goede manier met deze verantwoordelijkheid om kunt gaan. Daarom willen wij jou vragen om een test te maken waarmee je een gekwalificeerde barvrijwilliger wordt en je bardienst mag draaien op tijdstippen dat er alcohol wordt geschonken.

Het zijn 20 multiple choice vragen. Als je een vraag fout beantwoordt krijg je direct het juiste antwoord te zien. Je kunt vervolgens de vraag opnieuw invullen. Heel gemakkelijk dus. Wanneer je 16 vragen of meer goed beantwoord heb je de test succesvol afgerond. Je bent dan een gekwalificeerde barvrijwilliger.

Ga hier direct naar de test.

Hartelijk dank voor je medewerking en veel succes met het invullen.

Let op: Bij het invullen van je gegevens mag je in het veld “e-mail barverantwoordelijke" het e-mailadres van het bestuur invullen: [email protected]

Wij ontvangen dan een kopie van je certificaat en weten dus precies welke barvrijwilligers er zijn binnen de vereniging.

Bedankt voor de medewerking!!!!

Met vriendelijke groet,
De barcommissie